Els nostres valors

 In Antonieta

L鈥檈vocaci贸 per la tradici贸, doncs sempre ens ha apassionat el que els nostres avantpassats feien i per aix貌 hem lluitat per aconseguir el relleu generacional a la nostra empresa.

El respecte per la fabricaci贸 artesana i de Km 0, sempre hem conservat la tradici贸 artesanal en tot el que fem, proc茅s d鈥檈laboraci贸, tractament  i envasat.

La qualitat, doncs som conscients que el sabor i textura dels nostres productes s贸n els que s贸n perqu猫 produ茂m les millors fruites i mat猫ries primeres.

La no utilitzaci贸 d鈥檃dditius artificials, doncs els nostres productes s贸n fruita 100% natural i sense components ni edulcorants artificials.

La innovaci贸, doncs sabem que aquesta no est脿 renyida amb conservar l鈥檃ut猫ntic i tradicional i que 茅s imprescindible per a la millora cont铆nua que els nostres clients es mereixen per aix貌 utilitzem la cocci贸 a baixa temperatura i al buit per mantenir les excel路lents propietats i vitamines de la mat猫ria primera, i no utilitzem espessants artificials, sin贸 la mateixa pell de la fruita per aconseguir espessor.

La orientaci贸 i la preocupaci贸 per a la plena satisfacci贸 del nostre consumidor, que 茅s la nostra veritable diferenciaci贸 i que fa que la nostra marca i els nostres productes siguin valorats i reconeguts.

Recommended Posts

Leave a Comment

Melmelades Antonieta