Els nostres valors

 In Antonieta

L’evocació per la tradició, doncs sempre ens ha apassionat el que els nostres avantpassats feien i per això hem lluitat per aconseguir el relleu generacional a la nostra empresa.

El respecte per la fabricació artesana i de Km 0, sempre hem conservat la tradició artesanal en tot el que fem, procés d’elaboració, tractament  i envasat.

La qualitat, doncs som conscients que el sabor i textura dels nostres productes són els que són perquè produïm les millors fruites i matèries primeres.

La no utilització d’additius artificials, doncs els nostres productes són fruita 100% natural i sense components ni edulcorants artificials.

La innovació, doncs sabem que aquesta no està renyida amb conservar l’autèntic i tradicional i que és imprescindible per a la millora contínua que els nostres clients es mereixen per això utilitzem la cocció a baixa temperatura i al buit per mantenir les excel·lents propietats i vitamines de la matèria primera, i no utilitzem espessants artificials, sinó la mateixa pell de la fruita per aconseguir espessor.

La orientació i la preocupació per a la plena satisfacció del nostre consumidor, que és la nostra veritable diferenciació i que fa que la nostra marca i els nostres productes siguin valorats i reconeguts.

Recommended Posts

Leave a Comment

0
Melmelades Antonieta