Melmelades Antonieta

La nostra història

Treballan amb la fruita tota la vida.

La nostra història comença fa molts i molts anys, en mans dels notres besavis i avis, que amb una petita finca i el seu esforç van començar a conrear i produir la millor fruita de llavor i pinyol de la regió, i van fer començar a caminar el negoci familiar, que avui, transformat i millorat i en mans de la cinquena generació, emocionada i motivada per orientar el negoci als canvis estructurals i d’hàbits de consum, us vol fer arribar la fruita més natural i de qualitat de sempre, amb els formats i sabors més actuals i innovadors.

És per això que hem desenvolupat la nostra marca entorn al nom de l’avia; “Antonieta”, la veritable iniciadora i ànima d’aquesta.

anto1

La nostra forma de treballar

1.

Artesanals

La nostra manera de treballar no és diferent de fa 100 anys, el producte continúa sent de primerisima qualitat, el procés de conrear, collir, tractar i envasar el producte no ha canviat, ho fem de forma tradicional i absolutament artesanal.

2.

Kilòmetre 0

Es redueix la contaminació, es té cura del medi ambient i es dona suport a la sostenibilitat. El consum d’aquest tipus de productes ajuda a portar una alimentació més equilibrada, sana i saludable. Els productes de proximitat són més saborosos i mantenen intactes els seus valors nutricionals. S’afavoreix l’economia, l’agricultura, la ramaderia i la gastronomia local.

3.

100% naturals

És com si et mengessis una fruita del arbre però  amb més intensitat ja que hem evaporat una part de l’aigua de la pròpia fruita i el gust és més intens. La nostra melmelada està recollida i amb 24 hores ja esta feta la melmelada. No hi posem cap additiu industrial ja que fugim del industrial i conservem el natural.

Les nostres melmeldes.

Comprar ara!

0